Hard Boys Oy Ab tekee luotettavaa kaivuutyötä Siuntiossa ja Uudellamaalla

Maanrakennus- ja monipuolisiin kaivuutöihin keskittynyt yrityksemme Hard Boys Oy Ab tekee kaikenlaisia kaivuutöitä salaojituksista ja maanmuokkauksista talon pohjatöihin. Lisäksi teemme myös mätästystä kaivinkoneella, kantojen nostoa- ja pilkkomista energiahakkeeksi sekä raivaussahalla raivauksia. Pienenä perheyrityksenä hoidamme työt aina luotettavasti, kustannus- ja energiatehokkaasti ympäristöasiat huomioiden. Meille tärkeää on avoimuus, joustavuus ja pyrimme keksimään ratkaisuja kaikkiin kohtaamimme ongelmiin. Osaava tiimimme takaa turvallisen työskentelyn ja laadukkaan työnjäljen. 

Tyytyväinen asiakas, laadukas työ ja aikataulussa pysyminen on yksi toimintamme tärkeimmistä perusteista. Palvelualueemme kattaa Siuntion, Inkoon, Kirkkonummen, Lohjan, Espoon sekä muut Uudenmaan alueen.

Ottakaa yhteyttä, kun tarvitsette osaavan maanrakentajan palveluita, niin tulemme paikanpäälle katsomaan ja keskustelemaan, mikä ratkaisu olisi teille sopivin ja paras. Palvelemme teitä suomeksi ja ruotsiksi.

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.